Inlett aus Seide - 1-persons

€52,95 Inkl. MwSt.
Artikelnummer:: L304
Verfügbarkeit: Auf Lager

Höchste Seidenqualität ist für uns eine Selbstverständlichkeit. Die extrem leichten, handlichen Liners aus Seide sind sehr weich, hautfreundlich und temperaturausgleichend: sie kühlen bei heißem Wetter und wärmen bei Kälte. Inletts aus Seide sind leicht zu waschen und trocknen extrem schnell.

Technische Daten:

Maße: 220 x 80 cm
Gewicht: 100 gr 

Jos Aerts 05-12-2017 13:05

Meteen doen zo een lakenzak. Als de nacht te heet is (qua temperatuur…) dan slaap je hierin heerlijk zonder je slaapzak. En is je slaapzak te koud dat is ie met deze lakenzak net goed. Ik zou zeggen kies een rechthoekig model i.p.v. een mummymodel dan heb je net wat meer beenruimte. Weegt niets en toch veel gemak. En steviger dan je denkt. Eenvoudig te wassen op de camping: gemakkelijker dan een natte slaapzak meenemen in je waterdichte fietstas.

jacobosma 05-12-2017 11:52

Gekocht in januari 2017 en sindsdien diverse malen gebruikt, tot nog toe zo'n 30 nachten in totaal. Naast gebruik tijdens kamperen ook zeer handig voor in hotels waar lakens vol stijfsel zitten. Voelt zeer zacht en glad aan en is zeker niet te warm voor in de zomer. Materiaal is heel erg dun en de zijden lakenzak weegt nauwelijks iets. Opgevouwen is ie heel erg compact, niet veel groter dan een zeepdoosje en in het bijgeleverde opbergzakje neem je het gemakkelijk mee in je bagage.

5 Sterne basierend auf 2 Bewertungen