Lowland - Bicycle Poncho

€39,95 Incl. tax
Article number: L497
Availability: In stock
The Lowland Bicycle Rain Poncho is the perfect rain gear for cyclists. A bicycle rain poncho offers more ventilation which are wet from your perspiration thing of the past. The bicycle rain poncho is designed to roll up small enclosed storage pouch. 100% waterproof and windproof. The Lowland Bicycle Rain Poncho is Ideal for those emergencies when you get caught in the rain without a jacket. The bicycle rain poncho simply throws on over whatever you're wearing.has a molded hood. The collar is automatically in the hood so that the head stays completely dry.
 

Max 14-12-2017 15:05

Dunne stof,valt goed over het stuur draagt comfortabel en het belangrijkste je blijft droog.
Ben er blij mee.

Sandra2512 05-12-2017 11:13

Fijne poncho. Lekker soepel materiaal en licht. Door het elastiek aan de binnenzijde te bevestigen aan het stuur zodat het goed blijft zitten en je je armen vrij kunt bewegen.

Max1954 05-12-2017 11:12

Dunne stof,valt goed over het stuur draagt comfortabel en het belangrijkste je blijft droog.
Ben er blij mee!

Mirjam Fonteijn 06-11-2017 11:42

Omdat ik alles in de stad op de fiets doe en niet fijn vind om ergens verregend aan te komen, ben ik blij met mijn fiets-poncho. Het is een klein pakje, dus gemakkelijk mee te nemen, soepel materiaal, snel aan te trekken. Beter zicht dan met een paraplu. Ik ben niet meer bang voor regen!

Batels 24-10-2017 16:10

Van degelijke kwaliteit, is handig op te vouwen zodat het overal gemakkelijk kan worden meegenomen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, houdt alles mooi droog zelfs bij hevig regenweer ook je rugzak, kan snel en gemakkelijk worden aan en uitgetrokken wat vooral van pas komt wanneer het maar af en toe regent.

D. Romijn 20-09-2017 13:41

De poncho kun je erg klein opvouwen in een speciaal zakje. Meestal zijn die zakjes te klein, zodat je als je het eruit hebt gehaald, je het nooit meer terug krijgt in het zakje. Dat is hier niet het geval. De poncho is ook lekker dun! Het is echt een klein pakketje wat je zo mee in je tas kunt nemen. Had niet gedacht dat ik hem zo snel al nodig zou hebben, maar ja in Nederland is dat natuurlijk wel het geval. Ik ben blij met de poncho, maar zou toch willen dat ik hem niet zo vaak nodig heb ;)

5 stars based on 6 reviews