• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.

LOWLAND OUTDOOR® Pulsar 3 - 230x80 cm - 1575 gr -5°C

€139,95 *
Der Pulsar 3 ist ein solider Kunstfaserschlafsack in Mumienform mit einem Komfortbereich bis ca. -5°C.
LOWLAND OUTDOOR® Pulsar 3 - 230x80 cm - 1575 gr -5°C

Der LOWLAND OUTDOOR® Pulsar 3 ist ein solider Kunstfaserschlafsack in Mumienform mit einem Komfortbereich bis ca. -5°C

Eine 2-lagige, in Schindelkonstruktion verlegte Füllung aus 150 g/m2 Microfaser sorgt für gute, und langanhaltende, dabei aber leichte Isolation und optimale Wärme- und Feuchtigskeitregulierung. Die vorgeformte Kapuze lässt sich problemlos justieren, ein Wärmekragen sorgt für zusätzlichen Schutz vor Kälteeinbruch von oben. Der 2-Wege Seitenreißverschluss ist mit einer ordentlichen Wärmeleiste hinterlegt. Das Außenmaterial, ein wasserabweisendes, winddichtes 15 Denier Ripstop-Nylon, ist leicht, dabei aber äußerst robust. Innen verwendet LOWLAND OUTDOOR® ein äußerst weiches, hautfreundliches Soft Touch Nylon.

Mit einer Gesamtlänge von 230 cm und einer sehr komfortablen Schulterbreite von 80 cm eignet sich der Pulsar 3 auch für große, breiter gebaute Personen.

Mumienschlafsack | wasserabweisender Außenstoff | 2-Wege-Reißverschluss | koppelbar | Lagenkonstruktion | Wärmekragen | produziert in den Niederlanden | inkl. Aufbewahrungssack

Temperaturlimits Komforttemp.: +16°C | Grenztemp.: -5°C | Extremtemp.: -13°C
Gewicht (nachgewogen) 1575 g
Körpergröße max. bis ca. 195 cm
Maße (Länge/Schulter/Füße) 230 x 80 x 55 cm
Füllung (Art/Gewicht) 100% Polyester (3D Mikrofaser 0,7D Micro / 2 x 150 g/m2)
Packmaß ca. 38 x 20 cm
Konstruktion Schindel-Konstruktion, 9 Bahnen
Außenmaterial 100% 15D Ripstop-Nylon
Innenmaterial 100% Soft Touch Nylon
Lieferumfang Schlafsack | Kompressionssack

Bewertungen
Bewertungen
5 Sterne, basierend auf 2 Bewertungen
Djon 18-04-2021
Bewertungen

Hele fijne slaapzak

Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul.
Ik was tot nu gewend aan de dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals. Dat laatste is irritant en levert geregeld spierklachten op.
Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is.
Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en heb bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks.
Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan.
Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders!
Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd.
Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht.
Als ik iets moet noemen dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal.
Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Rene 02-11-2017
Bewertungen

Super slaapzak, licht, ruim, lang, warm binnen terwijl het buiten rond de 0 graden is. Alles in de tent nat, inclusief de buitenkant van de slaapzak, door condens, maar in de slaapzak heerlijk droog.

5 Sterne, basierend auf 2 Bewertungen

Productbundel

Slaapzak + Pioneer insulated + Pillow inflatable

Lowland Outdoor LOWLAND OUTDOOR® Pulsar 3 - 230x80 cm - 1575 gr -5°C
€239,85 *
€224,85 *
Nicht auf Lager
* Inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten