• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.

PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

€149,95 *
LOWLAND OUTDOOR® Mumienschlafsack aus Kunststoff. Farbe schwarz mit einer Länge von 230 cm. Hergestellt aus einer Außenhülle aus Ripstop-Nylon und einer Innenhülle aus Soft-Touch-Nylon. Gewicht 1680 Gramm, Komforttemperatur -5°C.
Verfügbar im Shop: Verfügbarkeit prüfen
Bestellt für 15:00:00, morgen zu Hause! Du hast noch: 03:39 stunden
PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

LOWLAND OUTDOOR® hat neben seinen Daunenschlafsäcken auch eine synthetische Schlafsacklinie entwickelt. Warum sollte man sich für einen Schlafsack mit synthetischer Füllung entscheiden? Zunächst einmal ist es billiger und einfacher, einen Schlafsack mit Synthetikfüllung zu Hause selbst zu waschen und zu trocknen (das Trocknen eines Daunenschlafsacks erfordert einige Erfahrung). Außerdem nimmt eine Synthetikfüllung keine Feuchtigkeit auf, aber dafür schläft man vielleicht nicht so komfortabel wie in einem daunengefüllten Schlafsack.

Was die Pulsar-Serie so einzigartig macht, ist die Shingle-Konstruktion (Überlappung der Ziegel), um Kältebrücken zu vermeiden. Dies ist die beste und auch teuerste Lösung, um einen Schlafsack richtig zu isolieren.

Der Pulsar -5 ist für die Eingefleischten, die das ganze Jahr über campen wollen. Dieser 4-Jahreszeiten-Kunstfaser-Mumienschlafsack hält Sie bis zu einer Temperatur von -5°C angenehm warm. Die Außenhülle besteht aus Diamond Ripstop Nylon und die Innenhülle aus Nylon Soft Touch. Das bedeutet: außen leicht, wasserabweisend und strapazierfähig, innen weich und warm. Das Nylon-Innendrell nimmt die Körpertemperatur schneller an als Baumwolle.

Mit Kordelzug, Nackenkragen, Zugkapuze und vorgeformter Verbindungskapuze halten Sie die ganze Wärme um sich herum. Das Fußteil folgt der Form Ihrer Füße im Ruhezustand, dem so genannten Sharktoe-Design, das dafür sorgt, dass Ihre Füße nicht in die Wattierung drücken. Wenn es in der Nacht zu heiß wird, können Sie den 2-Wege-Reißverschluss an den Füßen öffnen, um für zusätzliche Belüftung zu sorgen. Sie können den Pulsar -5 problemlos bei 40°C waschen.

Material:

Außenmaterial: 15 Denier Ripstop-Nylon
Innenbezug: Soft Touch Nylon
Polsterung: 0.7D Micro Padding / 2x 150gr M2
Schindel-Konstruktion

Eigenschaften:

Mumienmodell 4-Jahreszeiten
2-Wege-YKK-Reißverschluss für Belüftung von unten
Ausgestattet mit ergonomischer Kapuze und Kordelzug
Schlafsack ist in einem Kompressionssack verpackt
Farbe außen schwarz und innen orange.

Abmessungen:

Gewicht: 1680 Gramm 
Länge: 230 cm (einschließlich Kapuze)
Breite: 80 cm

Abmessungen Aufbewahrungstasche:

Durchmesser: 25 cm
Länge/Höhe: 35 cm

Temperaturen ºC :

Komfort: -5°C

Bewertungen
Bewertungen
5 Sterne, basierend auf 3 Bewertungen
Djon 27-04-2021
Bewertungen

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals/schouders. Dat laatste is irritant en leverde geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en had bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en ‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht ongeacht in welke houding je ook ligt. Als ik iets moet noemen als verbeterpunt dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Djon 18-04-2021
Bewertungen

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan de dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals. Dat laatste is irritant en levert geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en heb bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht. Als ik iets moet noemen dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Rene 02-11-2017
Bewertungen

Super slaapzak, licht, ruim, lang, warm binnen terwijl het buiten rond de 0 graden is. Alles in de tent nat, inclusief de buitenkant van de slaapzak, door condens, maar in de slaapzak heerlijk droog.

5 Sterne, basierend auf 3 Bewertungen

Productbundel

Slaapzak + Pioneer insulated + Pillow inflatable

Lowland Outdoor PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C
€169,90 *
€154,90 *
* Inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten