• All products are added to your cart.

PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

€149,95 *
Saco de dormir sintético tipo momia LOWLAND OUTDOOR®. Color negro con una longitud de 230 cm. Fabricado con una funda exterior de nailon ripstop y una funda interior de nailon de tacto suave. Peso 1680 gramos, temperatura de confort -5°C.
Available in store: Check availability
Ordered before 15:00:00, delivered tomorrow! You got: 03:39 horas
PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

LOWLAND OUTDOOR® ha diseñado una línea de sacos de dormir sintéticos junto a su línea de sacos de dormir de plumón. ¿Por qué elegir un saco de dormir con relleno sintético? En primer lugar, es más barato y es más fácil lavar y secar uno mismo en casa un saco de dormir con relleno sintético (secar un saco de dormir de plumón requiere cierta pericia). Además, un relleno sintético no absorbe la humedad, pero por lo tanto puede que no se duerma tan cómodamente como en un saco de dormir relleno de plumón.

Lo que hace única a la serie Pulsar es la construcción Shingle (superposición de tejas) para evitar los puntos fríos. Esta es la mejor solución, y también la más cara, para conseguir un saco de dormir correctamente aislado.

El Pulsar -5 es para los incondicionales que prefieren acampar todo el año. Este saco de dormir sintético tipo momia para 4 estaciones te mantiene caliente hasta -5 °C aproximadamente. La capa exterior está hecha de nylon Diamond Ripstop y la interior de nylon Soft Touch. Esto significa: ligero, repelente al agua y resistente por fuera, y suave y cálido por dentro. El tejido interior de nailon absorbe la temperatura corporal más rápidamente que el algodón.

Con cordón de ajuste, cuello, capucha de tiro y capucha de conexión preformada, mantendrás todo el calor a tu alrededor. La sección de los pies sigue la forma de tus pies en reposo, el llamado diseño Sharktoe, que garantiza que tus pies no presionen el acolchado. Si hace demasiado calor durante la noche, puedes abrir la cremallera bidireccional de los pies para conseguir una mayor ventilación. Puedes lavar fácilmente el Pulsar -5 a 40°C.

Material:

Tejido exterior:Nylon ripstop de 15 deniers
Cubierta interior: Nylon Soft Touch
Acolchado: 0.7D Micro Padding / 2x 150gr M2
Construcción Shingle

Características:

Modelo momia 4 estaciones
Cremallera YKK de 2 vías para ventilación inferior
Equipado con capucha ergonómica y cordón de ajuste
El saco de dormir se guarda en una bolsa de compresión
Color negro en el exterior y naranja en el interior

Dimensiones:

Peso: 1680 gramos 
Longitud: 230 cm (incluida la capucha)
Anchura: 80 cm

Dimensiones bolsa de almacenamiento:

Diámetro: 25 cm
Longitud/altura: 35 cm

Temperaturas ºC :

Confort: -5 ºC

Opiniones
Opiniones
5 estrellas basado en 3 opiniones
Djon 27-04-2021
Opiniones

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals/schouders. Dat laatste is irritant en leverde geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en had bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en ‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht ongeacht in welke houding je ook ligt. Als ik iets moet noemen als verbeterpunt dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Djon 18-04-2021
Opiniones

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan de dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals. Dat laatste is irritant en levert geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en heb bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht. Als ik iets moet noemen dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Rene 02-11-2017
Opiniones

Super slaapzak, licht, ruim, lang, warm binnen terwijl het buiten rond de 0 graden is. Alles in de tent nat, inclusief de buitenkant van de slaapzak, door condens, maar in de slaapzak heerlijk droog.

5 estrellas basado en 3 opiniones

Productbundel

Slaapzak + Pioneer insulated + Pillow inflatable

Lowland Outdoor PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C
€169,90 *
€154,90 *
* IVA incluido Excl. Gastos de envío