• All products are added to your cart.

Sábana saco de seda 100% - 220 x 80 cm - 100gr

€74,95 *
Una sábana saco de seda que sólo pesa 100 gramos y muy compacta cuando se pliega. Se puede poner una almohada en la funda de la sábana saco, por lo que permanece en su lugar.
Plazo de entrega 1-2 days
Available in store: Check availability
Ordered before 15:00:00, delivered tomorrow! You got: 03:39 horas
Sábana saco de seda 100% - 220 x 80 cm - 100gr

Una sábana saco de seda que sólo pesa 100 gramos y muy compacta cuando se pliega. Se puede poner una almohada en la funda de la sábana saco, por lo que permanece en su lugar. Estas sábanas saco se usan en un saco de dormir modelo manta, pero tambien se pueden utilizar como un saco de dormir suelto para una noche cálida en los trópicos o, por ejemplo, en albergues de juventud y cabañas de montaña. Los insectos y la suciedad se quedan fuera con la sábana saco de seda, que tiene mantenimiento muy sencillo y aumenta el aislamiento de tu saco de dormir.

  • MATERIAL: seda 100% natural
  • DIMENSIONES: Altura: 220 cm - Ancho: 80 cm
  • PESO: 100 gramos
  • CARACTERÃ STICAS: Modelo manta que incluye funda de almohada cosida - Embalado en un saco-funda.
  • Secado rápido - Embalado en un saco-funda

 

Opiniones
Opiniones
4.85 estrellas basado en 6 opiniones
Wolfgang Ebner 08-04-2019
Opiniones

Der Artikel entspricht absolut unserer Erwartung und wir freuen uns auf die erste Erfahrung damit. Das Gewicht ist ein tolles Ereignis und wird uns nicht belasten.

Joanne 26-02-2019
Opiniones

Zijde is een prima bescherming tegen muggen. Ze kunnen er niet doorheen steken. Als het koud is, houd zijde je warm. Als het warm is blijf je koel. Heerlijk materiaal.

Yvan 04-01-2019
Opiniones

Je mesure 1.94 m et je suis à l'aise dans ce sac à viande. Très léger et prend peu de place dans le sac à dos.

Marracie 09-07-2018
Opiniones

Ik vind het ontezettend fijn: ik zette een review met het advies om het wasvoorschrift op de website te zetten en dat is in 2 dagen gebeurd!!,

Jos Aerts 05-12-2017
Opiniones

Meteen doen zo een lakenzak. Als de nacht te heet is (qua temperatuur…) dan slaap je hierin heerlijk zonder je slaapzak. En is je slaapzak te koud dat is ie met deze lakenzak net goed. Ik zou zeggen kies een rechthoekig model i.p.v. een mummymodel dan heb je net wat meer beenruimte. Weegt niets en toch veel gemak. En steviger dan je denkt. Eenvoudig te wassen op de camping: gemakkelijker dan een natte slaapzak meenemen in je waterdichte fietstas.

jacobosma 05-12-2017
Opiniones

Gekocht in januari 2017 en sindsdien diverse malen gebruikt, tot nog toe zo'n 30 nachten in totaal. Naast gebruik tijdens kamperen ook zeer handig voor in hotels waar lakens vol stijfsel zitten. Voelt zeer zacht en glad aan en is zeker niet te warm voor in de zomer. Materiaal is heel erg dun en de zijden lakenzak weegt nauwelijks iets. Opgevouwen is ie heel erg compact, niet veel groter dan een zeepdoosje en in het bijgeleverde opbergzakje neem je het gemakkelijk mee in je bagage.

4.85 estrellas basado en 6 opiniones
* IVA incluido Excl. Gastos de envío