• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

LOWLAND OUTDOOR® Pulsar 3 - 230x80 cm - 1575 gr -5°C

€139,95 *
Le Pulsar 3 LOWLAND OUTDOOR® est un sac de couchage synthetique pour le printemps, l'ete et l'automne. Tout comme le Pulsar 2 LOWLAND OUTDOOR®, le Pulsar 3 possède un cordon de reglage, une bande de calfeutrage et une capuche preformee qui epouse parfait
LOWLAND OUTDOOR® Pulsar 3 - 230x80 cm - 1575 gr -5°C

Le Pulsar 3 LOWLAND OUTDOOR® est un sac de couchage synthetique pour le printemps, l'ete et l'automne. Tout comme le Pulsar 2 LOWLAND OUTDOOR®, le Pulsar 3 possède un cordon de reglage, une bande de calfeutrage et une capuche preformee qui epouse parfaitement bien la tête. Son garnissage plus epais et sa collerette vous tiennent au chaud avec des temperatures jusqu'aux alentours de 0°C. Un sac de couchage ideal pour quasiment tous types de voyages. Son exterieur est fabriqué en Nylon Ripstop Diamant et l'interieur est en Nylon Ultra Doux. En resume: d'un poids leger, imperméable et durable a  L'extérieur et doux et chaud a  l'interieur. L'interieur en Nylon adopte plus rapidement la temperature corporelle que le coton. Son design "Sharktoe" offre la place aux pieds en position de repos, evitant ainsi que les pieds compriment le garnissage. Vous avez trop chaud dans la nuit? Il est possible d'ouvrir la fermeture eclair en bas du sac de couchage. Vous voulez reunir deux sacs de couchage en un, pas de problème. Achetez un sac de couchage "Zipper right side" (fermeture eclair a  droite) et un autre "Zipper left side" (fermeture eclair a  gauche). Le Pulsar 3 se lave en machine a  40°C.

  • Matériel: Exterieur: 15 Denier Ripstop Nylon‚0,7D Micro Padding / 2x 150gr M2‚Shingle Construction
  • Caractéristique: Sac de couchage synthetique‚Sac de couchage 3 saisons Modèle Momie‚Fermeture eclair a  double curseur YKK pour une ventilation par les pieds
  • Dimensions: Poids: 1575 grammes‚Longueur: 230 cm‚Largeur: 80 cm
  • Temperatures EN °C: Confort: -5°C
  • INCLU: Sac de couchage livre dans sa housse de compression

Évaluations
Évaluations
5 étoiles selon 2 avis
Djon 18-04-2021
Évaluations

Hele fijne slaapzak

Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul.
Ik was tot nu gewend aan de dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals. Dat laatste is irritant en levert geregeld spierklachten op.
Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is.
Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en heb bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks.
Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan.
Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders!
Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd.
Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht.
Als ik iets moet noemen dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal.
Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Rene 02-11-2017
Évaluations

Super slaapzak, licht, ruim, lang, warm binnen terwijl het buiten rond de 0 graden is. Alles in de tent nat, inclusief de buitenkant van de slaapzak, door condens, maar in de slaapzak heerlijk droog.

5 étoiles selon 2 avis

Productbundel

Slaapzak + Pioneer insulated + Pillow inflatable

Lowland Outdoor LOWLAND OUTDOOR® Pulsar 3 - 230x80 cm - 1575 gr -5°C
€239,85 *
€224,85 *
En rupture de stock
* Taxes incluses Sans les Frais d'expédition