• Tous les produits ont été ajoutés à votre panier.

PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

€149,95 *
Sac de couchage momie synthétique LOWLAND OUTDOOR®. Couleur noire et longueur de 230 cm. Composé d'une enveloppe extérieure en nylon ripstop et d'une enveloppe intérieure en nylon soft touch. Poids 1680 grammes, température de confort -5°C.
Disponibilité en boutique: Vérifier la disponibilité
Commandé avant 15:00:00, livré demain! Vous avez: 03:39 heures
PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

LOWLAND OUTDOOR® a conçu une gamme de sacs de couchage synthétiques en complément de sa gamme de sacs de couchage en duvet. Pourquoi choisir un sac de couchage avec un garnissage synthétique ? Tout d'abord, il est plus économique et plus facile de laver et de sécher soi-même un sac de couchage à garnissage synthétique à la maison (le séchage d'un sac de couchage en duvet nécessite une certaine expertise). En outre, un garnissage synthétique n'absorbe pas l'humidité, mais il se peut que le sommeil ne soit pas aussi confortable qu'avec un sac de couchage en duvet.

Ce qui rend la série Pulsar si unique, c'est la construction Shingle (chevauchement des tuiles) pour éviter les points froids. C'est la meilleure solution, mais aussi la plus coûteuse, pour isoler correctement un sac de couchage.

Le Pulsar -5 est destiné aux irréductibles qui préfèrent camper toute l'année. Ce sac de couchage momie synthétique 4 saisons vous garde bien au chaud jusqu'à environ -5°C. L'enveloppe extérieure est en nylon Diamond Ripstop et l'enveloppe intérieure en nylon Soft Touch. Cela signifie : léger, déperlant et résistant à l'extérieur et doux et chaud à l'intérieur. Le coutil intérieur en nylon prend la température de votre corps plus rapidement que le coton.

Avec un cordon de serrage, un col, un capuchon de protection contre les courants d'air et un capuchon de raccordement préformé, vous garderez toute la chaleur autour de vous. La partie destinée aux pieds épouse la forme de vos pieds au repos, ce que l'on appelle la conception "Sharktoe", qui garantit que vos pieds ne s'enfoncent pas dans le rembourrage. S'il fait trop chaud pendant la nuit, vous pouvez ouvrir la fermeture à glissière bidirectionnelle au niveau des pieds pour une meilleure ventilation. Le Pulsar -5 est facilement lavable à 40°C.

 

Matière :

Tissu extérieur : nylon ripstop 15 deniers
Revêtement intérieur : Soft Touch Nylon
Rembourrage : 0.7D Micro Padding / 2x 150gr M2
Construction en bardeaux

Caractéristiques :

Modèle momie 4 saisons
Fermeture à glissière YKK à double sens pour une ventilation par le bas
Équipé d'une capuche ergonomique et d'un cordon de serrage
Le sac de couchage est emballé dans un sac de compression
Couleur noire à l'extérieur et orange à l'intérieur.

Dimensions du sac de couchage :

Poids : 1680 grammes 
Longueur : 230 cm (capuche comprise)
Largeur : 80 cm

Dimensions de la pochette de rangement :

Diamètre 25 cm
Longueur/hauteur : 35 cm

Températures ºC :

Confort : -5°C

Évaluations
Évaluations
5 étoiles selon 3 avis
Djon 27-04-2021
Évaluations

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals/schouders. Dat laatste is irritant en leverde geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en had bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en ‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht ongeacht in welke houding je ook ligt. Als ik iets moet noemen als verbeterpunt dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Djon 18-04-2021
Évaluations

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan de dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals. Dat laatste is irritant en levert geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en heb bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht. Als ik iets moet noemen dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Rene 02-11-2017
Évaluations

Super slaapzak, licht, ruim, lang, warm binnen terwijl het buiten rond de 0 graden is. Alles in de tent nat, inclusief de buitenkant van de slaapzak, door condens, maar in de slaapzak heerlijk droog.

5 étoiles selon 3 avis

Productbundel

Slaapzak + Pioneer insulated + Pillow inflatable

Lowland Outdoor PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C
€169,90 *
€154,90 *
* Taxes incluses Sans les Frais d'expédition