• All products are added to your cart.

PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

€149,95 *
Sacco a pelo a mummia sintetico LOWLAND OUTDOOR®. Colore nero e lunghezza di 230 cm. Realizzato con un rivestimento esterno in nylon ripstop e un rivestimento interno in nylon soft touch. Peso 1680 grammi, temperatura di comfort -5°C.
Available in store: Check availability
Ordered before 15:00:00, delivered tomorrow! You got: 03:39 orario
PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C

LOWLAND OUTDOOR® ha progettato una linea di sacchi a pelo sintetici accanto alla linea di sacchi a pelo in piuma. Perché scegliere un sacco a pelo con imbottitura sintetica? Innanzitutto, è più economico ed è più facile lavare e asciugare un sacco a pelo sintetico a casa (asciugare un sacco a pelo in piuma richiede una certa esperienza). Inoltre, un'imbottitura sintetica non assorbe l'umidità, ma non consente di dormire comodamente come un sacco a pelo in piuma.

Ciò che rende la serie Pulsar così unica è la costruzione Shingle (sovrapposizione di piastrelle) per evitare punti freddi. Questa è la soluzione migliore e anche la più costosa per ottenere un sacco a pelo adeguatamente isolato.

Il Pulsar -5 è per gli irriducibili che preferiscono il campeggio tutto l'anno. Questo sacco a pelo a mummia sintetico per 4 stagioni mantiene il calore fino a circa -5°C. Il guscio esterno è realizzato in Nylon Diamond Ripstop e il guscio interno in Nylon Soft Touch. Ciò significa: leggero, idrorepellente e resistente all'esterno e morbido e caldo all'interno. Il ticking interno in nylon assume la temperatura corporea più velocemente del cotone.

Grazie alla coulisse, al colletto, al cappuccio e al cappuccio di collegamento preformato, potrete mantenere tutto il calore intorno a voi. La sezione piedi segue la forma dei piedi a riposo, il cosiddetto design Sharktoe, che assicura che i piedi non premano sull'imbottitura. Se durante la notte dovesse fare troppo caldo, è possibile aprire la zip a due vie ai piedi per una maggiore ventilazione. Il Pulsar -5 può essere facilmente lavato a 40°C.

Materiale:

Tessuto esterno: nylon ripstop 15 denari
Rivestimento interno: Nylon Soft Touch
Imbottitura: 0,7D Micro Padding / 2x 150gr M2
Costruzione a scandole

Caratteristiche:

Modello mummia 4 stagioni
Zip YKK a 2 vie per la ventilazione del fondo
Dotato di cappuccio ergonomico e cordoncino
Il sacco a pelo è confezionato in un sacchetto di compressione
Colore nero esterno e arancione interno.

Dimensioni:

Peso: 1680 grammi 
Lunghezza: 230 cm (compreso il cappuccio)
Larghezza: 80 cm

Dimensioni sacca di stoccaggio:

Diametro 25 cm
Lunghezza/altezza: 35 cm

Temperature ºC :

Comfort: -5°C

Recensioni
Recensioni
5 stelle basate su 3 recensioni
Djon 27-04-2021
Recensioni

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals/schouders. Dat laatste is irritant en leverde geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en had bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en ‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht ongeacht in welke houding je ook ligt. Als ik iets moet noemen als verbeterpunt dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Djon 18-04-2021
Recensioni

Hele fijne slaapzak Ik zocht een slaapzak voor op de zeilboot voor de koudere maanden. Op een boot wordt het zelden onder nul maar het kan makkelijk afkoelen tot enkele graden boven nul. Ik was tot nu gewend aan de dekenmodellen en bij die lage temperaturen gebruikte ik een slaapzak, fleecedeken en warme pyama. Toch werd ik nog wakker van de kou en van tocht via de hals. Dat laatste is irritant en levert geregeld spierklachten op. Na wat zoeken en vergelijken ben ik op deze slaapzak uitgekomen. Nederlandse makelij, mummymodel en synthetische vulling. Je merkt aan veel details dat er over nagedacht is. Ik ben een zijslaper met opgetrokken benen en heb bij dit voor mij eerste mummymodel wat bedenkingen vanwege de ruimte met name bij de benen/voeten maar het helpt dat deze slaapzak lang, super licht en erg ‘volgzaam’ is. De slaapzak buigt makkelijk mee met je benen en je voelt hem nauwelijks. Ook had ik wat bedenkingen op de nylon binnentijk (ik ben katoen gewend) maar het voelt licht en aangenaam aan. Dan de warmte: de slaapzak neemt heel snel je temperatuur aan. Bijna niks geen rillingen als je er in duikt, ook als je zonder pyama slaapt. Ik heb er nu een aantal keren bij 3-5°C geslapen en ik moet zeggen: erg goede warmteisolatie. (Waarschijnlijk zou ik met het model Pulsar 2 ook tevreden zijn geweest.) Ook erg goed is de tochtslurf langs de rits en rond de hals die met een lijntje aan te trekken is. Geen last van spierpijn in de nek meer gehad en‘s nachts niet meer wakker geworden door koude nek/schouders! Aan de capuchon met aantrekkoord moet ik nog wennen, ik ben namelijk niet iemand die met de neus onder de dekens ligt, maar ik heb gemerkt dat zonder dat koord aan te trekken het al aangenaam slapen is. Trek je het koord aan tot je neus en ogen als laatste in de buitenlucht zitten, dan blijft er genoeg ruimte rond het hoofd. Nogmaals, de slaapzak is erg licht en je voelt nergens koudeplekken. Het is te omschrijven alsof je omringd wordt met een cocon warme lucht. Als ik iets moet noemen dan is het dat voor mij de rits aan het voeteneinde iets verder doorgetrokken mag worden zodat de voeten en niet de enkels verkoeling kunnen krijgen. Ook de buitenzijde van de slaapzak had van mij wat zwaarder doek mogen zijn, het lijkt vrij teer materiaal. Maar al met al: topprodukt en erg blij met deze slaapzak.

Rene 02-11-2017
Recensioni

Super slaapzak, licht, ruim, lang, warm binnen terwijl het buiten rond de 0 graden is. Alles in de tent nat, inclusief de buitenkant van de slaapzak, door condens, maar in de slaapzak heerlijk droog.

5 stelle basate su 3 recensioni

Productbundel

Slaapzak + Pioneer insulated + Pillow inflatable

Lowland Outdoor PULSAR -5- 230X80 CM - 1680GR │-5°C
€169,90 *
€154,90 *
* IVA Incl. Escl. Costi di spedizione