• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lowland Outdoor│Contact

Bij Lowland Outdoor zijn we gepassioneerd om u te helpen het meeste uit uw outdooravonturen te halen, of u nu in de bergen kampeert of door ruig terrein trekt. Onze top-of-the-line donzen slaapzakken zijn ontworpen om u warm en comfortabel te houden, ongeacht de omstandigheden.

Onze fabriek wordt bemand door ervaren vakmensen die er trots op zijn slaapzakken te produceren die zowel duurzaam als stijlvol zijn. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en geavanceerde productieprocessen om ervoor te zorgen dat elke slaapzak die we produceren aan onze hoge eisen voldoet.

Onze donzen slaapzakken zijn licht en compact, waardoor ze gemakkelijk in te pakken en mee te nemen zijn op al uw buitenexpedities. Met een scala aan maten en stijlen om uit te kiezen, hebben we de perfecte slaapzak voor iedereen, van de casual kampeerder tot de serieuze bergbeklimmer.

Dus als u op zoek bent naar een donzen slaapzak van topkwaliteit die u warm en comfortabel houdt tijdens uw volgende avontuur, kijk dan niet verder dan Lowland Outdoor. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is ongeëvenaard in de industrie, en we staan achter elk product dat we verkopen.

 Als u vragen heeft over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. U bent ook altijd welkom in ons atelier, waar we graag de tijd voor u nemen.

Met vriendelijke groet,

Matthijs en Jan

 

Lowland Outdoor │ Birdland International BV - Ambachtsweg 14 - 3953BZ Maarsbergen - 0343 431600 - [email protected]

 

Ook vertegenwoordigen wij het merk Mac in a Sac regenkleding. www.macinasac.nl