• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden, Retourneren of Ruilen

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Wij verzenden onze bestellingen standaard via PostNL. Levertijd 1-2 dagen.Verzendkosten binnen Nederland:
Boven € 50,- orderwaarde betaalt u géén verzendkosten. Bij bestellingen onder € 50,- rekenen wij € 6.95 verzendkosten.

Retourneren of Ruilen 
Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking. Stuur het artikelinclusief alle toebehoren binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de factuur/paklijst in een deugdelijke verpakking. Retourneer je bestelling via het postkantoor. De verzendkosten zijn voor eigen rekening*. We adviseren je het verzendbewijs goed te bewaren. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. 

Neemt u in geval van twijfel of vragen alstublieft contact op met onze klantenservice [email protected]

Over het algemeen verwerken we retourzendingen binnen twee werkdagen. Terugbetaling van je aankoopbedrag gebeurt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van je pakket.


* Mochten producten beschadigd zijn of heb je de verkeerde producten ontvangen, dan zal Lowland Outdoor de verzendkosten vergoeden.


Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug. Retour sturen van het product is voor risico van de klant. Het niet mogelijk is om een product onder rembours terug te sturen.

Ons retour adres:
Birdland International BV / Lowland Outdoor
Ambachtsweg 14
3953 BZ Maarsbergen