• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden, Retourneren of Ruilen

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Wij verzenden onze bestellingen standaard via Post.nl. Levertijd 1-2 werkdagen.Verzendkosten binnen Nederland:
Boven € 75,- orderwaarde betaalt u géén verzendkosten. Bij bestellingen onder € 75,- rekenen wij € 5.00 verzendkosten.

Retourneren of Ruilen 

Heb je een artikel besteld maar is het niet wat je ervan verwacht? Geen probleem. Je krijgt altijd het volledige bedrag wat je hebt betaald terug. 

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de factuur/paklijst in een deugdelijke verpakking.

Let op: dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, hoeft de webwinkel de bezorgkosten niet terug te betalen.

Retourneer je bestelling via het postkantoor. We adviseren je het verzendbewijs goed te bewaren. Gebruik hiervoor onderstaand formulier. 

Neemt u in geval van twijfel of vragen alstublieft contact op met onze klantenservice [email protected]

Over het algemeen verwerken we retourzendingen binnen twee werkdagen. Terugbetaling van je aankoopbedrag gebeurt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van je pakket.


* Mochten producten beschadigd zijn of heb je de verkeerde producten ontvangen, dan zal Lowland Outdoor de verzendkosten vergoeden.


Retour sturen van het product is voor risico van de klant. 

Voor onze Belgische klanten: De gratis retourzendingen uitsluitend in te leveren bij een post.nl locatie. Het dichstbijzijnde inleverpunt kunt u vinden op www.postnl.be


Ons retour adres:
Birdland International BV / Lowland Outdoor
Postbus/Antwoordnummer 8000 
3953 ZV Maarsbergen