• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lowland Outdoor

Flightbag <85 Liter - 210gr
€24,95 *
+
€109,95 *
+
€279,95 *
+

Lowland Outdoor

Over ons

Dons, een prachtig product … en meer nog, een prachtig natuurlijk bijproduct!

Dat dacht ook Sietse Adema toen hij oktober 2005 het op dons gespecialiseerde bedrijf “Birdland’ overnam. Het bedrijf, opgericht in de jaren tachtig door wijlen Henny Verhoef, ontwikkelde hoofdzakelijk donzen slaapzakken en eigen ontworpen tenten.

De core business in high tech en custom made donzen slaapzakken is gebleven, maar Sietse heeft het bedrijf verder uitgebouwd met een volwaardige lijn in outdoor accessoires en noemde het bedrijf meteen naar ons lage landje: “Lowland Outdoor”.

Om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen worden de slaapzakken nog steeds in het eigen atelier in Maarsbergen met dons gevuld. Iets waar wij trots op kunnen zijn, een product van eigen Nederlandse bodem!

 “Lowland Outdoor” staat ondertussen niet alleen meer voor (expeditie)slaapzakken en outdoor accessoires, maar blijft op zoek naar innovatieve en mooie eigentijdse producten en vertegenwoordigt ook de regenkleding van “Mac in a Sac” en het slaapmattenmerk “Klymit”.

De producten zijn verkrijgbaar bij meer dan 300 fysieke verkooppunten in Nederland, België en Duitsland en uiteraard ook online verkrijgbaar.

Lowland Outdoor maakt niet alleen het verschil door uiterste aandacht voor zijn producten, maar vooral door te luisteren naar u. Opdrachtgevers en klanten weten zich bij Lowland Outdoor te allen tijde verzekerd van een uitstekende service en after-sales.

Wij hebben met de grootste zorg de producten op onze site beschreven, maar mocht u nog vragen hebben aarzel niet deze telefonisch of via de mail te stellen of kom een keer langs in ons atelier, dan maken wij graag tijd voor u.  

Hartelijke groeten,

Sietse en Jan

Luisteren naar onze klant, hoge kwaliteit en vakmanschap zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.

Sietse Adema

Commerciële duizendpoot, al meer dan 25 jaar ervaring in outdoor, ondernemer in hart en nieren, gedreven, enthousiast en pro-actief en is alleen maar blij met tevreden klanten.

Jan Pleiter

Sietses rechterhand, geeft met zijn achtergrond als parachute technicus, een vakkundige oplossing voor alle custom made wensen. Naast het parachutespringen is hij gepassioneerd door fotografie, reizen en IT. (dus mocht u toch nog goeie ideeën hebben of wie weet een foutje zien op deze site, dan kunt u deze opmerking meteen richten aan Jan!)