• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lakenzak - 100% Zijde - mummy model - 220x80/70 cm - 95gr

€74,95 *
LOWLAND OUTDOOR® zijde lakenzak ideaal bij warm weer of voor gebruik in o.a hutten en bij trektochten. De lakenzak is ook te gebruiken als binnenvoering in een mummymodel slaapzak.
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Lakenzak - 100% Zijde - mummy model - 220x80/70 cm - 95gr

Een LOWLAND OUTDOOR mummy model zijden lakenzak is aanzienlijk dunner en lichter dan een conventionele slaapzak. Het wordt daarom ook wel een jeugdherberg slaapzak, hostel slaapzak of lakenzak genoemd en vervult vooral hygiënische taken. Bovendien is de lakenzak ook geschikt als binnenslaapzak, waardoor het thermische effect van de normale mummy slaapzak wordt vergroot. Een toename van enkele graden Celsius wordt bereikt. LOWLAND mummy model zijden lakenzak helpt u te beschermen tegen insecten. Ideaal bij warm weer of voor gebruik in o.a hutten en bij trektochten.

De dunne en lichtgewicht reis-lakenzak combineert zomer- en binnenslaapzak in een. Deze zijden lakenzak is ademend en reguleert de luchtvochtigheid. Zweten wordt vermeden, wat erg prettig en goed voor je gezondheid is. Het materiaal is gemakkelijk te hanteren en kan gemakkelijk worden gewassen. U gebruikt de wasmachine of wast de lakenzak van de met de hand.

Dankzij het gewicht van slechts 95 gram en de kleine verpakkingsgrootte past het gemakkelijk, zelfs in kleinere daypacks. Dit maakt het een ideale metgezel voor alle wandelingen, outdoor-avonturen en backpacktochten. De zijden mummy hutslaapzak beschermt tegen vuil beddengoed en is heel gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine op 30 graden. Deze reis-slaapzak wordt geleverd met een praktische opbergfoudraal. Lakenzak is gemaakt van 100% natuurzijde. 

 
Eigenschappen:
  • Mummy model inclusief ingestikte kussensloop
  • 100% natuurzijde
  • Lichtgewicht 95 gram!
  • Hygiënisch
  • Verpakt in een handige stuffsack 
  • Snel drogend

Afmetingen:

  • Gewicht: 95 gram
  • Lengte: 220 cm
  • Breedte: 80/70 cm
  • Stuffsack 13x6 cm

Temperaturen ºC :

  • Toegevoegde waarde bij gebruik als binnenvoering +3.5 ºC

Wasvoorschrift: 

Zijde was je met een zacht niet alkalisch wasmiddel. (Denk aan babyzeep, zachte zeep etc.)  Het water mag niet warmer zijn dan 30 graden celcius.De zijde voorzichtig in een sopje wassen, niet wrijven of wringen. Tegenwoordig hebben veel wasmachines ook een zijde-programma. Gebruik ook hier weer weinig zeep en geen wasverzachter. Heel goed spoelen in lauw, daarna koud water, er mogen geen zeepresten achteblijven. Azijn in het spoelwater zorgt voor de bescherming van kleur en glans. Omdat zijde een natuurvezel is kunnen de kleuren afgeven.

Niet laten weken, of lang in het water laten staan. Plat drogen op een handdoek op bed of rol in een handdoek. Geen droogtrommel of centrifuge!!

 

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Albert 04-01-2019
Reviews

Warm, kuschelig mit wenig Gewicht - perfekt für einen Trip in die Berge. Genauso aber als Schlafhülle für Kühlung und Warmhalten des Körpers verwendbar.

Helga Eckmann 03-09-2018
Reviews

Der Hüttenschlafsack wurde zügig geschickt und entspricht meinen Erwartungen.

Mena 05-12-2017
Reviews

Ligt zijdezacht en geeft 5 graden extra warmte in je slaapzak en was je makkelijk tussendoor ipv je hele slaapzak.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen
* Incl. btw Excl. Verzendkosten