• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dry Bags - 5L - 10L - 20L

€13,95 *
Dry Bags van LOWLAND OUTDOOR® zijn speciaal ontworpen om je spullen te beschermen tegen water en vocht maakt een overzichtelijke en zeer flexibele indeling van de bagageruimte mogelijk.
Levertijd 1
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Dry Bags - 5L - 10L - 20L

Dry Bags van LOWLAND OUTDOOR zijn speciaal ontworpen om je spullen te beschermen tegen water en vocht. Deze reeks ultralichte Dry Bags van LOWLAND OUTDOOR® is vervaardigd van 30D gesiliconiseerd gecoat ripstop nylon en uitgerust met een volledig waterdichte roll-top sluiting en getapete naden.

Of je nou alleen je paspoort en telefoon droog wil houden, je extra setje kleding, of al je camera apparatuur tegen de nattigheid wil beschermen, Met LOWLAND OUTDOOR Dry Bags ben je goed beschermt. Voor elke Dry Bag wordt de inhoud in liters aangegeven. 5, 10 en 20 liter.

LOWLAND OUTDOOR Dry Bags zijn verkrijgbaar in drie maten en drie kleuren Orange 5L, Green 10L en Blue 20L.

Verstelbare schouderband:
Bij de Dry Bag zit standaard een verstelbare schouderband die simpel te bevestigen is doormiddel van twee snelsluitingen. Dit geeft de mogelijkheid om de Dry Bag overal mee naar toe te nemen. Daardoor draag je hem handig over je schouder als je onderweg bent, maar je kunt hem er ook ergens mee aan vastmaken.

Roll-top sluiting Dry Bag:
De waterdichte sluiting wordt gerealiseerd door het materiaal minimaal drie keer strak op te rollen, de uiteinden naar elkaar toe te vouwen en dicht te klikken met de kliksluitingen. LOWLAND OUTDOOR® Dry Bag wordt geleverd met een handig opbergzakje.

Inhoud, gewicht en afmetingen:

5 liter -   70g - 15cm x 15cm x 35cm

10 liter - 80g - 18cm x 18cm x 45cm

20 liter - 90g - 25cm x 25cm x 52cm

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
* Incl. btw Excl. Verzendkosten